Hovedside

GLADSAXE OG HERLEV FUGLEGRUPPE

Gruppen blev dannet i efteråret 2001. Den består af fugle/natur interesserede, der tager på ture sammen, i privat biler, og deler udgifterne ligeligt bagefter. Prisen er i øjeblikket aftalt til 1,00kr/km.til bilen.d.v.s. 0,25kr.v/4 i bilen Plus evt. bro- eller færgeafg.

Nb.: Prisen er pr. 1/2 2010 hævet til 1:50 kr./km. + evt. bro- og færgeafgift (Frank Desting).

Gruppens idé og formål

Gruppen består af mennesker med interesse for naturen og især fugle. Alle er velkomne. Det er ABSOLUT IKKE nødvendigt, at kende nogen i forvejen,bare man har interessen og helst også en kikkert !!.

Der er ikke nogen egentlig leder, vi støtter hinanden i feltbestemmelsen, derfor er begyndere såvel som birder´s velkomne. Vi holder kontakt på E-mail og "nettet". Der er oprettet en gruppe på "Yahoo groups", der fungerer, som bindeled mellem gruppens medlemmer, ønsker du informationer om gruppens aktiviteter, så tilmeld dig kontaktstedet.

Det er mit håb, at denne gruppe, kan være en hjælp til fugleinteresserede, der ikke selv har bil, og unge der ikke har kørekort, vi er selvfølgelig afhængige af, at der lægges bil til, men det er næppe et problem. Den planlagte tur kan, efter aftale, ændres hvis der er meldinger (DOF-call) om sjældne arter. Af praktiske grunde skal alle interesserede tilmelde sig "Kontaktstedet" på Yahoo groups. Dette gøre nemmest ved, at sende en blank mail til:

Tilmelding til Gladsaxe og Herlev Fuglegruppe

og følge anvisningerne, der bliver sendt tilbage.

Hvis dette ikke fungerer efter planen så send en email til Webmaster, så sørger vi for, at du bliver oprettet som bruger!

Peter Godtfredsen og Frank Desting

Kontaktsted for Gladsaxe og Herlev Fuglegruppe

Af Peter Godtfredsen

Opdateret marts 2011 af Frank Desting

Lidt historie

Tillæg ved Frank Desting januar 2010:

Gladsaxe Fuglegruppe havde tidligere (år 2001-2009) domæne på TDC-sitecenter, ved Peter Godtfredsen, men blev af TDC lukket og sidens indhold blev herefter gemt på en google-hjemmeside, ligeledes af Peter Godtfredsen. Undertegnede har nu (år 2010) overtaget rollen som webmaster for sitet, og har derfor overført det "gamle" indhold samt tilført nyt materiale til nærværende site, og det er mit håb, at gruppen, med dette "ansigtsløft" kan eksistere i mange år endnu.

Frank Desting

2730 Herlev

Januar 2010

NYT: Hjemmesiden bliver pr. 1/1 2014 ikke opdateret længere, men Gladsaxe Fuglegruppe holder stadig kontakt via yahoo-gruppen på "kontaktstedet"!

Pr. 1. januar 2019 skifter Gladsaxe Fuglegruppe navn til Gladsaxe og Herlev Fuglegruppe = GXF/H-fuglegruppe.

Link til "kontaktstedet": https://groups.yahoo.com/neo/groups/gladsaxe_fuglegruppe/info

Frank Desting

2730 Herlev

November 2013


NYT! NYT! NYT! December 2020!

Da Gladsaxe og Herlev Fuglegruppe (yahoo-gruppen) lukker ned, vistnok i december 2020, vil jeg blot benytte lejligheden til at sige STOR TAK til ALLE deltagere i gruppen, for alle de år vi i fælleskab har haft sammen i hele 19 år, ja, faktisk siden år 2001, hvor Peter Godtfredsen (og jeg!) sammen stiftede fuglegruppen!!!

Det har for mig været en god (og lærerig!) tid, men vi må nu alle videre!

Håber at gruppen har været med til at bringe nogle venskaber sammen, som man så kan trække på, nu da der ikke bliver arrangeret flere ture!


Frank Desting

December 2020.


Siden oprettet 28/1 2010.

Tæller oprettet 13/1 2011.